Köpa Windows 10 billigt

Vill du köpa windows 10 billigt ska du läsa vidare. Här får du information om olika licenser och versioner och var du kan köpa Windows 10.

Är du en av de som missade chansen när Windows 10 lanserades och inte nappade på erbjudandet att uppgradera till en gratis licens av Windows? Microsoft hade erbjudandet under en väldigt lång tid men tog officiellt bort erbjudandet i början av 2018. Om du nu är ute efter att köpa Windows 10 billigt så kan du eventuellt bli besviken.

Köpa windows 10 billigt

Sidan innehåller affiliatelänkar

Windows 10 är onekligen Microsofts bästa operativsystem hittills och har uppdaterats flera gånger under åren och fått flera hundra nya funktioner. Allt det här kommer inte gratis utan en riktig licens av Windows kostar en slant.

Letar man ordentligt på nätet kommer man att hitta licenser för en bråkdel av det som affärer säljer det för. MEN då ska man också komma ihåg att dessa licenser troligtvis inte är införskaffade på lagligt sätt och man med största sannolikhet stödjer kriminell verksamhet.

När du letar efter en licensnyckel till Windows kommer du att se att det finns olika utgåvor och något som heter OEM och retail.

Att köpa en OEM-licens av Windows kommer alltid att vara billigare än en Retaillicens. Vet du inte vad OEM och Retail betyder kan du läsa om skillnaderna här:

Skillnaden mellan OEM och Retail

Vi på WindowsTips.nu rekommenderar att man köper hos en välrenomerad butik och Webhallen är en välkänd handlare inom bland annat datorprodukter.

Köpa Windows 10 Retail

Windows 10 Pro – Retail

Windows 10 Pro

Windows 10 Home – Retail

Windows 10 Home

Köpa Windows 10 OEM

Windows 10 Pro – OEM

Windows 10 Pro

Windows 10 Home – OEM

Windows 10 Home

8 Kommentarer

 1. Har köpt Windows 7 Premium och undrar om det går att installera på flera datorer??

  • Har du bara köpt en licens får du bara installera på en dator. Byter du dator i framtiden får du installera din licens på den istället om du avinstallerar Windows på den gamla.

 2. win 7 ultimate kan köpas ifrån engelska amazon för ca 2200. Exakt samma.

  win home för runt 1000. men där är skillnaden att man inte kan installera svenskt språk.

 3. Du köper win 7 pro för 1300 kronor på misco och home för under 1000 kronor nu.
  Se http://www.misco.se/

 4. Ett gott råd är att inte nergradera till windows 7, Köpte en OEM skiva Win 7 Ultimate, och kan säga att inte mycket fungerar, förlorade både direct streaming av ljud och bluetooth… och win 7 är heller inte bra nog att köra som andra windows system, så jag uppgraderade till Win XP igen… samt kastade win 7 skiten i soptunnan…

  Att köpa win 7 (alla versioner) är bara bortkastade pengar!

 5. Jag köpte en dator med Windows 7 förinstallerat. Nu två år senare skulle jag ominstallera operativsystemet från datorn, men nu går det inte att installera. Så vad göra? Måste jag köpa en installations-cd med en ny licens, eller kan jag låna en skiva av någon annan? Sitter licensen på cd:n eller datorn?

  • Elisabeth: Alt1: F8, Senaste fungerande konfig.
   Alt2: Om ProdKey inte finns utanpå datorn får du fram den med KeyFinder. Ladda ner och bränn en DVD med Win7 och ha din produktnyckel beredd.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.