Glöm inte bort gamla tips

Här tipsar vi om sex stycken tips som du troligtvis inte skulle ha stött på om du inte läst detta.

Nu har windowstips.nu gett tips i lite över två månader och som vanligt med bloggar faller många inlägg i glömska.

Det behöver inte betyda att de tipsen är sämre på något sätt och jag tänkte ta tillfället att börja året med att tipsa om äldre tips som du kanske inte hade läst annars.

Söka i kontrollpanelen
Sökfunktionen i kontrollpanelen som finns i Windows 7 är helt underbar. Vet du inte riktigt var något finns i kontrollpanelen är det här du ska söka. Läs tipset och lär dig använda denna funktion.

Byta bild på användarkontot
När du skapar ett konto får den en slumpmässig bild som du sedan kan byta. Här visar jag hur du gör för att ändra till en annan bild.

Lägg till ett program i aktivitetsfältet
Du har bara 3 stycken ikoner som standard när du installerat Windows 7. Vill du lägga till fler program som du ofta använder är detta tipset du ska läsa.

Klarar din dator av Windows 7?
Om du funderar på att uppgradera från XP eller Vista så kanske du sitter på äldre hårdvara. Är du osäker på om hårdvaran räcker till för en installation av Windows 7 ska du läsa hur du tar reda på det i detta tips.

Flytta aktivitetsfältet
Med alla de nya widescreenskärmarna så är det fler och fler som behöver mer yta i höjdled. Här visar jag hur man flyttar sitt aktivitetsfält och på så sätt får mer yta i höjdled.

Hur raderar man ett tema?
Med Windows 7 har det verkligen blivit enkelt att installera nya teman till sin dator. Har du många installerade som du inte använder kan detta tips vara bra att kolla in om du vill bli av med en del.

Är du osäker på om det finns ett tips om en viss sak här på windows7tips.se så använd mer än gärna sökfunktionen. Finner du inte det du söker får du även skriva det i en kommentar så kanske det dyker upp förr eller senare.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.