Game Pass Widget till Windows 11

En guide till att använda och få ut mest möjliga av Game Pass widget

Game Pass widget är en app som finns tillgänglig för Windows 11 och som ger användare enkel tillgång till Game Pass-spel och -funktioner. Widgeten kan läggas till på skrivbordet eller som en widget i Aktivitetsfältet, så att användaren kan enkelt hitta och starta sina favoritspel.

Så här använder du Game Pass widget:

 1. Ladda ner och installera Game Pass widget från Microsoft Store.
 2. Öppna widgeten genom att klicka på ikonen i Aktivitetsfältet eller genom att högerklicka på skrivbordet och välja ”Game Pass widget” från menyn.
 3. Logga in med ditt Microsoft-konto.
 4. Utforska Game Pass-biblioteket och hitta dina favoritspel. Du kan söka efter spel, bläddra igenom kategorier eller sortera spelen efter olika kriterier.
 5. Klicka på ett spel för att öppna det och börja spela. Du kan också använda widgeten för att installera spel på din dator eller för att hämta spel på en annan enhet.

Tips för att få ut mest möjliga av Game Pass widget:

 • Använd sökrutan för att snabbt hitta dina favoritspel.
 • Utforska kategorierna för att hitta nya spel att prova på.
 • Spara dina favoritspel genom att klicka på hjärt-ikonen bredvid spelet. På så sätt kan du enkelt hitta dina favoriter när du vill spela igen.
 • Utnyttja Game Pass-förmåner genom att klicka på ”Förmåner”-knappen i widgeten. Där kan du se aktuella erbjudanden och rabatter, samt ta del av spelrelaterade artiklar och videor.
 • Använd ”Spel som jag spelar”-vyn för att se alla spel du har installerat och spelar. Där kan du också hitta information om spelets troféer och uppdrag, samt få tillgång till olika spelinställningar.
 • Använd widgeten för att enkelt hitta och starta Xbox Live-spel. Du kan se alla dina Xbox Live-vänner och chatta med dem, samt se vilka spel de spelar. Du kan också starta spelen direkt från widgeten.
 • Använd ”Viktigt”-vyn för att hålla koll på dina uppdrag och belöningar. Där kan du också se dina aktuella Game Pass-förmåner och hitta länkar till relaterade spel.

I slutändan är Game Pass widget ett bra verktyg för att enkelt hitta och spela dina favoritspel på Windows 11. Med widgeten kan du enkelt utforska Game Pass-biblioteket, hitta nya spel att prova på, få tillgång till förmåner och hålla koll på dina uppdrag och belöningar. Så om du vill ha enkel tillgång till dina Game Pass-spel, rekommenderar vi att du laddar ner och använder Game Pass widget.

Xbox Game pass

I den senaste versionen av Windows 11 finns en ny widget som är speciellt riktad till användare av Xbox Game Pass. Den ger dig möjlighet att se information om de senaste spelen som har lagts till i Game Pass-biblioteket och vilka spel som snart kommer att tas bort. Widgeten visar också spel från olika kategorier, och du kan klicka på den för att komma till Xbox-appen. Inom en nära framtid kommer Microsoft att lägga till möjligheten att logga in på sin Xbox-profil från pc och se de spel man spelade senast, samt få personliga rekommendationer. Det är just nu oklart när widgeten kommer att finnas tillgänglig i standardversionen av Windows 11.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.