Arbeta i team på distans

Det kan vara svårt att arbeta med ditt team om du jobbar på distans om du inte har rätt verktyg. Slack är en fantastisk plattform som är utformad för att hjälpa grupper att arbeta tillsammans även när de inte befinner sig i samma fysiska utrymme. Den kan användas för att kommunicera, lagra och dela dokument, tilldela uppgifter och projekt, spåra framstegen med dessa uppgifter och projekt, skapa diskussionstrådar som är organiserade efter ämne eller teammedlem, få feedback och ge feedback till andra. Den har också fantastiska funktioner som t.ex. realtidsmeddelanden när någon nämner dig eller svarar på ett meddelande du skickat så att du aldrig missar viktiga samtal. Med Slacks intuitiva användargränssnitt gör det enklare än någonsin att arbeta på distans med ditt team! Så vad väntar du på? Sätt igång med Slack idag och se din produktivitet stiga i höjden!

Kommunicera med Slack

Slack är utformat för att göra det enkelt för team att kommunicera med varandra. Det finns stöd för både text- och videochatt, så att du snabbt kan informera ditt team om den senaste utvecklingen eller bara ta del av dagens nyheter. Du kan också dela dokument, tilldela uppgifter och projekt, skapa diskussionstrådar och mycket mer – allt utan att någonsin lämna Slack! Med sina kraftfulla sökfunktioner behöver du heller aldrig oroa dig för att missa viktiga konversationer.

Dela dokument

Behöver du dela ett dokument eller en presentation med ditt team? Inga problem! Med Slack kan du enkelt ladda upp filer direkt från din dator eller molnlagringstjänster som Dropbox eller Google Drive. Och om du behöver feedback från dina teammedlemmar på ett visst dokument gör Slack det möjligt för dig att du kan snabbt tilldela uppgifter och enkelt hålla koll på framstegen.

Organisera dig

Det är viktigt att hålla sig organiserad när du arbetar på distans, och Slack gör det enkelt att göra just det. Med sitt intuitiva användargränssnitt och kraftfulla sökfunktioner kan du snabbt hitta den information du behöver eller få tillgång till specifika konversationer utan att behöva bläddra genom ändlösa trådar. Och om du behöver hålla dig uppdaterad om ett visst ämne eller en viss teammedlem kan du enkelt organisera ämnen och personer på ett och samma ställe med hjälp av Slacks funktion för diskussionstrådar.

Samarbeta med Slack

När du arbetar i team på distans är samarbete viktigt – och Slack gör det enklare än någonsin. Oavsett om det handlar om att ge feedback på dokument eller tilldela uppgifter, gör Slack det möjligt för team att samarbeta sömlöst oavsett var de befinner sig. Du kan också du kan enkelt få feedback från andra teammedlemmar och hålla koll på framstegen i uppgifter och projekt.

Håll kontakten med Slack

Slack gör det enkelt att hålla kontakten med ditt team oavsett var du befinner dig och oavsett om du använder dig av appen eller använder Slack i en webbläsare. Den har realtidsnotiser så att du aldrig missar viktiga konversationer, och det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att komma åt dokument, tilldela uppgifter och få feedback – allt utan att lämna appen. Så vänta inte längre – börja använda Slack idag och se din produktivitet stiga!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.